Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA POLUFINALE

VIDEO Jokić nakon teških poraza predvodio Nuggetse do izjednačenja. Prvaci love preokret

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Minnesota Timberwolves
Foto: Bruce Kluckhohn/REUTERS
1/5
13.05.2024.
u 09:30

Indiana Pacersi su kod kuće slavili protiv New York Knicksa s uvjerljivih 121-89 izjednačivši na 2-2 u seriji na četiri pobjede. Tyrese Haliburton je s 20 ubačaja bio najbolji strijelac Pacersa, a T.J. McConnell je ubacio 15 koševa

Denver Nuggets su izjednačili na 2-2 u polufinalu Zapadne konferencije, a Indiana Pacersi u polufinalu Zapadne konferencije nakon što su obje momčadi sinoć ostvarile pobjede protiv svojih suparnika Minnesota Timberwolvesa, odnosno New York Knicksa. Denver je svladao  Minnesota Timberwolvese sa 115-107, a do pobjede su ih predvodili MVP regularne sezone Nikola Jokić i Aaron Gordon.

Jokić je zabio 35 koševa uz sedam skokova i isto toliko asistencija. Gordon je dodao 27 poena, sedam skokova i šest asistencija. Jamal Murray je ubacio 19 koševa uz osam asistencija i pet skokova. Timberwolvesima nisu pomogla ni 44 koša Anthonyja Edwardsa. Karl-Anthony Towns utakmicu je završio s 13 poena, nakon što je u prvoj četvrtini pogodio nula od sedam šuteva. Rudy Gobert zabio je 11 poena i uhvatio 14 skokova, ali je promašio četiri od svojih devet slobodnih bacanja.

VIDEO Jezivo svjedočanstvo beogradskog navijača: 'U Zagrebu smo htjeli prebiti Dražena, imali smo plan'

Indiana Pacersi su kod kuće slavili protiv New York Knicksa s uvjerljivih 121-89 izjednačivši na 2-2 u seriji na četiri pobjede. Tyrese Haliburton je s 20 ubačaja bio najbolji strijelac Pacersa, a T.J. McConnell je ubacio 15 koševa. 

Peta utakmica se igra u utorak u New Yorku. "Sada moramo izaći tamo i izboriti pobjedu u Madison Square Gardenu", rekao je Haliburton.  Kod New Yorka, koji je bio bez ozlijeđenih OG Anunobyja, Juliusa Randlea, Mitchella Robinsona i Bojana Bogdanovića, najbolji je bio Jalen Brunson s 18 koševa, dok je Miles McBride ubacio 16.

Istočna konferencija, polufinale:
Indiana Pacers - New York Knicks         121-89
(Momčadi su izjednačene na 2-2 u seriji na četiri pobjede)

Zapadna konferencija, polufinale:
Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets  107-115
(Momčadi su izjednačene na 2-2 u seriji na četiri pobjede)

GALERIJA Jokić s kćerkom šetao gradom: Oduševljeni mještani prilazili mu i pozdravljali ga

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Minnesota Timberwolves
1/25

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije